top of page

Een splinternieuwe reeks Jazz Profiles staat weer gepland!

Al een aantal achtereenvolgende jaren bleek de serie een succes. Vanzelfsprekend geef ik hier dus een vervolg aan: ook dit seizoen gaan we weer een aantal grootheden uit de jazzgeschiedenis nader onderzoeken.

 

Wat gaan we doen?  In iedere workshop wordt een 'kopstuk uit de jazz' onder handen genomen. We spelen een aantal stukken die door hem/haar geschreven is of die door hem/haar vaak gespeeld werd. Afhankelijk van het aantal blazers wordt dit een arrangement en als je wilt kan er volop geïmproviseerd worden over de stukken. Ben je daar niet zo handig in dan help ik je op weg met allerlei 'tips & tricks'.

Voor wie is dit bedoeld? Aan de workshops kan vrijwel elk slag-, blaas- of strijkinstrument meedoen. Vanzelfsprekend zijn ook zangers en zangeressen van harte welkom. Twijfel je of jouw instrument geschikt is, neem dan even contact met mij op. Je kunt alles vragen!

Wat moet je kunnen? Je moet je instrument enigszins beheersen. Minimale kennis en beheersing van toonladders is wel een vereiste. Goed noten kunnen lezen en akkoordenkennis is handig maar niet per sé noodzakelijk.

Wanneer komen welke jazzhelden aan bod?  Hierboven staat wanneer welke jazzheld aan bod komt.

 

 

Moet ik aan alle 4 de workshops deelnemen of kan ik er ook eentje uitpikken? Vanzelfsprekend kan je je ook inschrijven voor losse workshops.

Wat kosten de workshops? Iedere workshop kost €24,80 tot 21 jaar en €30,00 vanaf 24 jaar.

Waar is het? In de Drukkerij: Dr. Kuyperkade 27c, 3142 GC, Maassluis / dicht bij de A20 en gratis parkeren

Om welke tijd worden ze gegeven? De workshops zijn van 10:00 tot 13:00

 

Nog meer vragen? mail gerust naar info@rikvandenbergh.com of bel +31 (0)6 10 89 05 25

 

 

bottom of page